La història de PATOU PALLARS

Inici 9 Història

Una paraula que va més enllà de les seves lletres

Hi ha noms que van més enllà de les paraules, noms que et transporten a un racó preciat de la teva història. “Patou” és un d’ells, un tresor que tanca en sí mateix un periode daurat de la infància, un enllaç infrangible amb la família.

Quan ens plantegem la creació del grup, no vam dubtar ni un segon en el nom que el definiria, ja que aquest terme té molta relació amb tot aquest projecte i seria la cirereta del pastís.

Per tant, Patou Pallars és un segell amb essència pròpia que identifica a una emprenedoria familiar que desitgem sigui testimoni de moments màgics i preciats com els viscuts per nosaltres, amb tots aquells que ens visiten en aquest racó de la terra que realment sentim nostre.

cabecera historia patou pallars

La nostra pròpia història

La paraula “Patou”és del meu pare, un concepte exclusiu d’ell. Una cosa summament natural que utilitza. Simplement és una manera de parlar. Jo no m’imagino el meu pare sense dir-ho. No és simplement un vocable sinó que és una vivència, sensacions, records… tot plegat.

Fa referència a un periode de vida, a la família i al haver vingut aquí, a Pallars Sobirà sempre i viure l’època més feliç de la nostra infància.

Anna Aguilà

GERENT DE L'HOTEL LAMOGA & CO-FUNDADORA GRUP PATOU PALLARS