Serveis per a EMPRESES

Inici 9 Per a empreses

CELEBRA ESDEVENIMENTS ÚNICS I INSPIRADORS

El teu esdeveniment empresarial a un entorn privilegiat

Esdeveniments corporatius

Un ambient inspirador lluny del bullici urbà on es podrà accedir a una sala totalment equipada, polivalent i flexible de 50m2 amb capacitat per a 30 persones.

Comptem també amb una terrassa amb vistes al Riu Noguera Pallaresa per portar a terme les pauses i coffee breaks, i un dels millors restaurants de Llavorsí on posar-li un punt i final ideal al teu esdeveniment corporatiu o dinar d’empresa. Tot això amb una infinitat de serveis i activitats per als assistents.

EVENTO INDIGO 2023 LLAVORSI 5 EVENTO INDIGO 2023 LLAVORSI 5
EVENTO INDIGO 2023 LLAVORSI 4 EVENTO INDIGO 2023 LLAVORSI 4
EVENTO INDIGO 2023 LLAVORSI 3 EVENTO INDIGO 2023 LLAVORSI 3
experiencia rafting web experiencia rafting web
bar restaurante lamoga llavorsi patou pallars mesa bar restaurante lamoga llavorsi patou pallars mesa
EVENTO INDIGO 2023 LLAVORSI 1 1 EVENTO INDIGO 2023 LLAVORSI 1 1
EVENTO INDIGO 2023 LLAVORSI 8b EVENTO INDIGO 2023 LLAVORSI 8b
bar restaurante lamoga llavorsi patou pallars entrada bar restaurante lamoga llavorsi patou pallars entrada
muestra experiencia patou 2

Team Building i activitats détox

La tranquil·litat i harmonia d’aquests llocs brinden als participants en esdeveniments corporatius un espai més gran per a la confiança i l’obertura, cosa que facilita la llibertat d’expressió. Per això, l’elecció d’aquests espais és una excel·lent oportunitat per organitzar activitats de Team Building, aconseguint enfortir l’unió de l’equip, augmentant el sentit de pertinença a l’empresa i reforçant llaços entre companys, entre altres nombrosos beneficis. Descobriu l’emoció de les diferents possibilitats esportives que ofereix la regió de Pallars Sobirà, per unir el vostre equip i gaudir de l’entorn natural.

Bleisure travel 

Et brindem l’oportunitat d’alinear els teus esdeveniments amb la tendència Bleisure, on es tracta de celebrar els esdeveniments en destinacions diferents a de l’origen permetent, a més, la realització d’activitats lúdiques i turístiques, barrejant oci amb negocis. Fins i tot, donant la possibilitat d’ allargar l’estada per descobrir l’entorn en qüestió. En aquest punt, la nostra ubicació, en ple cor de Llavorsí, ofereix un espai perfecte per posar en pràctica aquesta tendència. Una ruta en bici, rafting, un tast de vins, una experiència gastronòmica o simplement perdre’s pels camins del nostre entorn és una molt bona manera d’aclarir-se i que els assistents connectin i es retrobin.

EVENTO INDIGO 2023 LLAVORSI 2
muestra experiencia patou 3

Viatges d’incentius

Els esdeveniments corporatius també poden ser sinónims d’incentius, especialment quan es realitzen en entorns inspiradors. Per això, només tenen que combinar l’assistència a les reunions i xerrades, o les activitats de Team Building, amb algun dia lliure. Amb la possibilitat d’anar amb algun familiar, que segur agrairàn passar temps amb ells i apropar-los a la realitat del seu dia a dia.

Solucions a mida perquè el teu esdeveniment sigui ÚNIC

Si el teu esdeveniment durarà més d’una jornada, podràs fer que el teu equip se senti únic allotjant-se a les nostres habitacions de l‘Hotel Lamoga o als nostres Apartaments Era de Caçador.

Sigui un viatge d’incentiu, reunió d’empresa i, en general, qualsevol esdeveniment corporatiu que vulguis celebrar, li treuràs molt més profit si el portes a terme a un entorn inspirador.

Si vols celebrar esdeveniments corporatius únics i inspiradors, amb tot l’encant, la calidesa i l’hospitalitat Patou Pallars, contacta’ns sense compromis.

Parlem?

Contacte des de la web - Empreses

Política de privacitat

empresas teambuilding senderismo cima montana patou pallars