L’empresa barcelonesa Indigo, puntera en tecnologia i solucions IT, ha fet 20 anys de trajectòria i els seus directius han decidit celebrar-ho a les instal·lacions de l’Hotel Lamoga.

Un esdeveniment amb molta calidesa i humanisme que va tenir com a ponent el seu Director Executiu el Sr. Adrián Russo, que assegura haver-se sentit “molt ben acollit, en un ambient summament familiar i de confiança, podent aconseguir un acostament i obertura entre tots els companys dels quals he rebut un feedback summament positiu. Hem complert el nostre objectiu: una escapada on retrobar-nos com un gran equip i consolidar la nostra relació després de tants anys en aquest meravellós camí. Estem molt agraïts amb el servei i la cura de tot el personal de l’Hotel Lamoga. Recomanem aquesta experiència 100% i tornarem en una altra ocasió.”

Adrián Russo. Director Executiu d’Indigo
Una experiència completa

Han estat dos dies amb la dosi exacta de dinamisme, descans i molta diversió. Una xerrada corporativa i en gran part emotiva a la nostra sala polivalent preparada amb tot allò necessari per garantir la comoditat i bon ambient entre tots els assistents. Després, un bon sopar al final de la jornada, on la gastronomia va sortir a la llum des de la pròpia cuina del nostre hotel, el Restaurant Lamoga. Ja amb una nit de descans a sobre i un bon esmorzar en equip, va tocar el torn del ràfting, activitat esportiva escollida i que va ser el colofó. Tot i que tampoc van faltar bones caminades pels voltants dutes a terme per una part del team.

muestra experiencia patou 2
Part de l’equip d’Indigo preparant-se pel ràfting.

Un imponent escenari natural, bona companyia i dos dies molt intensos on no van faltar rialles, emoció, entreteniment i molta connexió. Des d’aquí estem més que agraïts per la confiança dipositada en nosaltres per part de la família Indigo. Us esperem aviat!